En

CSR hírek

 • Csángóföldi magyar gyerekeknek vitt adományt a Szerencsejáték Zrt.

  2016. október 27. 14:40

  A magyarok lakta Csángóföld több településére vitt adományokat, köztük tanszereket és asztali számítógépeket a Szerencsejáték Zrt. A támogatás legfőbb célja volt, hogy a csángóföldi Dumbravénben, Magyarfaluban és Lészpeden élő gyerekek taníttatását oktatási eszközökkel támogassák.

  Részletek
 • Adományokból újít műtőt a Szent Margit Kórház

  2015. június 25. 9:21

  Sikeresnek bizonyult a Szent Margit Kórház műtőfejlesztési kampányának első szakasza. Fél év alatt több mint 120 millió forint gyűlt össze az adományozók jóvoltából, így a kórház megvásárolhatta az új laparoszkópos eszközöket és elkezdte az endoszkópos műtő felújítását.

  Részletek
 • Állatvédelem a Házi kedvenc sorsjegy bevételéből

  2015. június 18. 9:59

  A hamarosan megjelenő Házi kedvenc sorsjegy bevételéből hazai állatvédelmi szervezeteket támogatunk majd. Az alapítványok kiválasztását pedig Facebook oldalunk felhasználóira bíztuk.

  Részletek
 • Játék határokkal - Két év mérlege

  2015. március 9. 13:04

  Szakmai nap keretében értékelték az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. hiánypótló programja során elért eredményeket és a további lehetőségeket.

  Részletek
 • A Szerencsejáték Zrt. a kóros játékfüggőség ellen

  2015. március 9. 13:02

  Ünnepélyes keretek között, június 18-án, szerdán adták át a Nyírő Gyula Kórház frissen felújított Minnesota Részlegét, ahol a kóros játékfüggőség ellen kidolgozott Minnesota módszerrel gyógyítják a betegeket. A megnyitón köszönetet mondott Dr. Németh Attila Ph.D, a kórház főigazgató főorvosa a Szerencsejáték Zrt. támogatásának.

  Részletek
En