En

Értékeink

Társaságunk kiemelt értékei közé tartozik:

  • a felelős játékszervezés
  • a kiváló termék- és szolgáltatásminőség
  • a fogyasztói igényorientáció
  • a megbízhatóság
  • és a társadalmi felelősség, amelyek együttesen teremtik meg a fenntartható, mértéktartó növekedés alapját.

Fontos továbbá számunkra játékosaink bizalma, társadalmi elfogadottságunk, termékeink beágyazottsága, a kiváló termék- és szolgáltatásminőség, a sokoldalú játékportfoliónk, a kiterjedt országos értékesítési hálózatunk, a biztonságos technológiai rendszerünk és többcsatornás értékesítésünk, munkavállalóink szakmai tudása, a társadalmi elkötelezettségünk, a tapasztalat, valamint az új iránti nyitottság.

Társaságunk felelős azokért a közösségekért, ahol munkatársaink, játékosaink élnek, ezért gyakorlatilag fennállásunk óta rendszeresen támogatunk közcélokat.

Működésünkhöz jelentős mértékben helyi szolgáltatásokat veszünk igénybe, munkahelyet teremtünk közel 1500 munkavállalónknak, viszonteladói hálózatunkban közel 1000 kiskereskedőnek nyújtunk kiegészítő jövedelmet. Sorsjegy értékesítő hálózatunkban jelenleg kétszáz megváltozott munkaképességű dolgozót is foglalkoztatunk.

Társaságunk működését a feltétlen törvénytisztelet jellemzi, szolgáltatásaink nem irányulnak külföldre, tevékenységünk haszna a magyar társadalmat szolgálja.

En