En

A Szerencsejáték Zrt. a legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú vállalat

2016. április 8. 10:58

A Szerencsejáték Zrt. lett 2016-ban a legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú vállalat a Randstad Hungary felmérése alapján.

Harmadik alkalommal adták át hazánkban a legvonzóbb munkáltatóknak járó Randstad Award díjat.

A Randstad Award, a világ legnagyobb munkáltatói márkakutatásának magyar eredményei szerint a legnagyobb foglalkoztatók között a Szerencsejáték Zrt. végzett az első helyen a legvonzóbb, tisztán magyar tulajdonú vállalatok között.

Dr. Braun Márton, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója a díj átvételekor így fogalmazott: „Nagy megtiszteltetés ez az újabb rangos díj az idén 25 éves Szerencsejáték Zrt. számára, hiszen 2013-ban a dolgozók szavazatai alapján az ország legjobb munkahelye lettünk nagyvállalati kategóriában. Társaságunk közel 1600 munkavállalójának nyújt biztos munkahelyet. Az elismeréshez bizonyára hozzájárultak közösségi programjaink is: kollégáink önkéntes jótékonysági akciók, illetve vállalati sportrendezvények keretében szabadidejük egy részét is együtt töltik. Büszkék vagyunk rá, hogy élen járunk a megváltozott munkaképességű kollégák foglalkoztatásában is, hiszen karitatív sorsjegy értékesítő hálózatunkban 170 munkatárs dolgozik.”

A Randstad 2016-os kutatásában globális szinten több mint 200 000, Magyarországon több mint 4000 potenciális munkavállaló vett részt. Az adatfelvétel hazánkban 2015. szeptember és december között, online megkérdezéssel zajlott.

A Randstad Award a világ legnagyobb független felmérése a munkáltatói márkákról, amely a világgazdaság 75 százalékát lefedő 25 ország munkaerőpiacát vizsgálja. A kutatás keretében a legnagyobb munkaadók és a különböző szektorok megítélése mellett a munkaerőpiac legfontosabb mozgatórugóit elemzik. Az adatok gyűjtését és feldolgozását egy független kutatóintézet, a belga ICMA csoport végzi, életkor, nem és régió szerint reprezentatív mintán, a 18-65 éves korosztályban.

 

A felmérésről és a díjról további részletek ITT olvashatók.

Legfrissebb

En